Gratis verzending vanaf 99,-
14 dagen bedenktijd*
Achteraf betalen met Klarna!
0

18 juni Vaderdag | Shop al je items met 20% korting18 juni Vaderdag | Shop al je items met 20% korting

Gratis verzending vanaf 99,-
14 dagen bedenktijd*
Achteraf betalen met Klarna!

18 juni Vaderdag | Shop al je items met 20% korting18 juni Vaderdag | Shop al je items met 20% korting

Disclaimer

    DISCLAIMER

 

Op het gebruik van deze website (www.brandnewfashion.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

 

Gebruik van informatie
BRANDNEW B.V.
 streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat BRANDNEW B.V. niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie. De juridische informatie op de website is van algemene aard en kan niet worden beschouwd als een vervanging van juridisch advies.

 

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. BRANDNEW B.V. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.
Op basis van het verzenden en ontvangen van informatie via de website of via e-mail kan niet zonder meer een relatie tussen BRANDNEW B.V. en de gebruiker van de website ontstaan.

 

E-mail
BRANDNEW B.V.
 garandeert niet dat e-mails die aan BRANDNEW B.V. worden verzonden (tijdig) worden ontvangen of verwerkt, omdat tijdige ontvangst van e-mails niet kan worden gegarandeerd. Ook de veiligheid van het e-mailverkeer kan niet volledig worden gegarandeerd door de hieraan verbonden veiligheidsrisico’s. Door zonder encryptie of wachtwoordbeveiliging per e-mail met BRANDNEW B.V. te corresponderen, accepteert u dit risico.

 

Hyperlinks
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. BRANDNEW B.V. heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. BRANDNEW B.V. aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

 

Intellectuele eigendomsrechten
Alle publicaties en uitingen van BRANDNEW B.V. zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar worden gemaakt, zonder dat BRANDNEW B.V. daar vooraf schriftelijke toestemming voor heeft gegeven. 
 

Hulp nodig?

Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met zaterdag!

Hoe wil je ons contacten?

Telefonisch contact?

Bel ons gerust op, onze medewerkers helpen je graag verder

0118 781 000

E-mail

Stuur ons gerust een mailtje, en ontvang binnen 24 uur antwoord

mail ons

Social media

Stay tuned!

9,5Review LogoWij scoren een 9,5 op Google

BRANDNEW B.V.

Lange Zelke 26
4381 GA
Vlissingen Bekijk op Google Maps

83371370

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »